Cykelalarm

I dag kom der lidt nyt fra Kina. Tidligere har jeg forsøgt at finde en passende gps til cyklen, som kunne bruges til at spore cyklen, hvis den blev stjålet. Det er endnu ikke lykkedes at finde det rigtige produkt, så kender du til et, så send mig gerne et link i kommentarfeltet.

Jeg har nu bestilt to forskellige cykelalarmer, og den første kom i dag den 1/12, nærmest som en lille kalendergave 🙂

Alarmen er udformet som en cykellygte og der følger en fjernbetjening med til at aktivere den. Samtidig fungere den naturligvis som cykellygte, men også som ringeklokke.

Det er lykkedes mig at få plads til den helt inde under min saddel, men det fungere ikke så godt med mig drikkesystem bag sadlen. Lad os se hvad jeg finder på.

Der er virkelig lyd på den lille fætter. Når lygten blinker, kommer der en højfrekvent hyletone og “ringeklokken” giver også virkelig lyd fra sig.

4-in-1-anti-theft-bike-security-alarm-wireless-remote-control-alerter-taillights-lock-warner-waterproof

Der er en mere på vej, som er en lidt mere klodset løsning, som er tænkt til at skrue fast på stellet – Det kommer nok ikke til at ske på et aerodynamisk carbonstel, men lad os se hvad der kan lade sig gøre, når den kommer.

Begge systemer fungere ved at man armere alarmen og derefter mærker den efter, om cyklen bliver bevæget. Gør den det, i længere tid, går sirenen igang.

Den første jeg har fået, skulle havde en batteritid på omkring et par måneder, men her hen over vinterhalvåret, kan der sagtens gå længere tid imellem at jeg har fat i cyklen, så jeg skal finde på en god løsning, så den kan holde strøm, eller huske at få den ladet op – Måske en lille solcelle på vægen, som kan lade lidt hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *