Træning uge 1

Så fik jeg taget rigtig hul på 2017.

Ingen nytårsforsætter, men to Ironman distance løb i kalenderen. Første i Skotland om et halvt år til Celtman, og i oktober tager vi til Tjekkiet og deltager i Winterman for anden gang.

Michael har holdt pause et par år, men er nu opsat på igen at køre race, og han skal, som jeg tidligere nævnt her på siden, deltage i Swissman ugen efter min Celtman, og han skal også med til Tjekkiet.

Vi har ikke deltaget i samme race siden 2014, hvor han gav mig baghjul til Full Distance Fyn.

I løbet af ugen, oprettede Michael desuden tre udfordringer på Endomondo, måske fordi det ikke lykkedes ham og Hans at få tilslutning til at deltage i et 19 km Mandehørms-ligene løb ved Roskilde.

De tre udfordringer på Endomondo

 

De tre udfordringer dækker tid, distance og antal træningspas i de tre discipliner, svømning, cykling (både inde og ude), samt løb.
Sådanne udfordringer skulle jeg normalt vinde på min stædighed, men Michael er mindst lige så stædig og har en fysik der lidt bedre holder til det end min, så der bliver kamp til stregen, og der bliver virkelig holdt øje med hinandens træningsdagbøger, for om nogle har snydt på vægten. (Og det havde jeg, omend det var utilsigtet, og der nu er ryddet op).
Nu er der bare at håbe på at Michael får virkelig travlt med 40 års fødelsdage, konfirmation og masser af arbejde, mens jeg kan udnytte at jeg netop er blevet sagt op på mit arbejde, så der kan blive mere tid til træning.

Mandag holdte jeg fri, efter søndagsens halvmaraton og første arbejdsdag efter nytår, så jeg trængte til at komme tidligt i seng. Mandag er normalt svømmedag, men da svømmehallen først åbnede onsdag, blev ugens første træning tirsdag, hvor Michael og jeg cyklede 4. etape af Celtman ruten, som jeg har klippet op i 30 km bidder.
Der var et par gode stigninger og jeg formåede at holde Michael bag mig hele vejen.

powered by EndomondoWPlogo

Onsdag var der voldsomt vejr, og mens det meste af danmark havde travlt med at fylde sandsække og sikre deres lavtliggende huse, tog jeg i svømmeren. Desværre lidt sent, så jeg kunne kun nå 1.100 meter, før resten af banden havde fået nok.

Torsdag blev til en solotur på Bkoolen, efter en hurtig udskiftning af dæk og slange. Det gamle røde hometrainer dæk er nu sendt på pension. Endnu en 30 km etape i det virtuelle Skotske højland, men hvor tirsdagens tur havde to stigninger, startede denne på toppen af den sidste, og kørte ned derfor, plus endnu en top. Denne tur tog 15 mindre end tirsdagens, men det var også lidt mere på cruise controle til et gammelt afsnit af Ørnen.

Fredag fik jeg en kort tur i svømmehallen, men da jeg var eneste der mødte til træning, nåede jeg kun 700 m på 13 min, mens holdet før tri-klubbens tid, rydde banetove op. Også tak til aftnens bademester, som var lidt large med min tilstedeværelse.

Lørdag morgen kl. 7:00 stod Michael og Hans klar her på Bregningevej til 22 kolde km rundt på Taasinge. Heldigvis en tur, med masser af skov, hvor vi kunne løbe i læ for vinden, som var virkelig kold. Dertil faldt der isslag og både tøj, pandelygter og ur havde en tyndt lag is, da vi efter to timer og 20 minnuter igen ramte Bregningevej.

powered by EndomondoWPlogo
Smil, trods kulde og trætte ben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *