Træning uge 4

Ugen startede, som sædvanlig, fristes jeg til at skrive, med svømning.
Nicolaj havde sammensat et godt program til os, så armene var godt lange, efter 5 kvarter i vandet.

Tirsdag omtrent lige så sædvanlig med træning hjemme i bryggerset på hometraineren. Michael har travlt med at skrue i hæstetrailer, så det var en solotur for mit vedkommende, og med min lurende overbelastning i højre akillessene, tog jeg først en time på cykelbanen – Det er bare rundt og rund med en jævnt tråd og snuppede lige en kort etape med en mindre stigning bag efter.
Af hensyn til vores udfordring på antal træningspas, er de to træninger slået sammen til en i Endomondo, hvilket ser lidt sjovt ud:

powered by EndomondoWPlogo

Onsdag, svømning igen og jeg kunne hurtigt konstatere, at jeg havde godt fat i vandet.
Efter en time, havde jeg svømmet 3,1 km og svømede derefter af, mens Morten Halkjær fik svømmet færdig, så i alt 3,5 km på 1:11

Torsdag blev det til endnu en tur på cyklen – En etape på godt 20 km, med en stigning på midten.

Fredag endnu en svømning, hvor jeg dog tog det mere roligt, end både mandag og onsdag, men summet op, over hele ugen, blev det til 8 km. 🙂

Michael og mig på vej mod Christiansminde, for at hoppe i vandet.

Lørdag tog jeg en hviledag, og søndag sprang jeg halvmaratonen over, efter to måneders med ugentlig halvmaraton. Jeg “steg på” de andres tur fra Stenstrup til Christiansminde og trackede knapt 8 km og en tur i baljen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *