Træning uge 5

En måned inde i 2017 og der er begyndt at danne sig et fast mønster for træningen. Mandag svømmetræning med Nicolaj på kanten. Det er som om jeg har rykket lidt på svømningen, og efter længe at have ligget lige under eller rent på 3 km/t er jeg nu lidt hurtigere, som det har kunnet set på de seneste ugers træning. På de længere distancer når jeg 3.1 km på en time, og her på de kortere intervaller er jeg typisk 50-55 sekunder pr. 50 m.

powered by EndomondoWPlogo

Tirsdag morgen var jeg i blodbanken og fik tapet den sædvanlige halve liter blod. Det plejer at udmønte sig i sortne for øjnene når jeg rejser mig for hurtigt, så jeg skal også lige være opmærksom når jeg træner.

Michael og jeg havde aftalt at cykle tirsdag, men han trak sig i sidste øjeblik, så jeg tog en 55 km etape med lidt stigninger på. Ikke mere end 9 % og kørte udelukkende på stor klinge.

Onsdag var Lottes første dag på hendes nye arbejde, og dermed slut med at kører bil til og fra arbejde, for mit vedkommende. Cykel til stationen, tog til Odense og cykel ud på arbejde og tilbage om aftnen. Det er 12 km på den gamle mtb. Tæller det med i træning, tja, hvorfor ikke?

Men onsdag er også svømmetræning, og selv om vi har svømmehallen i to timer, når jeg nogle gange ikke mere end en halv time, da Lotte lige skal hjem fra hendes aikido og flere af de andre svømmere stopper så tidligt, at jeg ikke kan nå mere.

Det der modsiger denne regel, er at Morten Halkjær igen er begyndt til svømning, og med hans seneste udtalelse om at træning for alle der har gernnemført fra nul til halv IM, minimum skal svømme 1.000 m og alle andre minimum 2.000 m, betyder at jeg lidt måtte slide mig op på de 2.500 m onsdag og 2.000 m fredag. Det kørte ikke helt, hvilket også kunne se på tiderne, som lå omkring 2:08 pr. 100 m.

Før omtalte cykeltur til og fra arbejde (toget) nåede at blive til knapt 40 km og fredag blev det gjort på Mortens gamle vinterracer. En cykel jeg vil vende tilbage til senere.

Lørdag hviledag og søndag løb med Michael, Hans og en håndfuld andre fra Stenstrup-området.

De løb fra Stenstrup kirke af øhavstien til Fjeldebroen og jeg koblede mig på ved Vester Skerninge.

I morgen mandag, starter det hele forfra. Umm rutiner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *