Træning uge 6

Svømning mandag var ikke helt min dag. Nicolaj gav os en øvelse, hvor vi skulle trække vejret på 5., 4., 3., 2. og hvert armtag.
Normalt trækker jeg på hver 3. og hver 4. og 5. var ikke noget problem, men den anden vej gav mig nogle udfordringer og resulterede i at jeg balderede hånden ned i banetovet og knække en negl. Dem der kender mig ved hvordan jeg har det med helt nyklippede negle, så med en flossen negl er jeg ikke helt på toppen. Nogen der har nogle tudekiks?

Må jeg godt få et Hello kitty plaster?

Tirsdag tog jeg en solotur i bryggerset og snuppede godt 50 km. Jeg var flad de sidste 5-10 km.

Onsdag havde Morten proklameret at vi skulle over 4.000 m. Faktisk skulle han selv nå 5.000 m i bassinet, så det var glædeligt at Lotte skippede sin ekstratræning og jeg dermed kunne ligge i vandet fra start kl. 20:00.

SMS korrespondance med Morten

Mine første 1.000 m blev taget på 18:51, næste 1.000 m på 19:11 og sidste 1.000 m på 19:48.
Da var Morten allerede oppe af vandet og ved at tage banetove op.

Jeg svømmede af sammen med Simon og trackede 3.250 m på godt og vel en time.
Som jeg skrev for nylig er jeg godt svømmende – Måske ikke lige i mandags, men der er kommet lidt mere fart på, hvilket Endomondo også gjorde opmærksom på da jeg kom hjem:

Super godt svømmende

Efter Lotte har fået nyt arbejde i Rudkøbing, har hun overtaget bilen og jeg cykler nu på arbejde.

Cykler på arbejde

Det er endnu for koldt til at cykle hele vejen, så jeg cykler til toget og fra stationen ud på arbejde, og om eftermiddagen tilbage igen.

Det bliver til 12 km om dagen og kan ikke rigtig medregnes som træning, omend pulsen kortvarigt kommer op, da jeg typisk er sent på den.

Søndag blev det til en 50 km flad tur på hometraineren, mens jeg fik set lidt tv. Et afsnit af “Alene i ødemarken” og Lars Ulrik i kløerne på Clement. 1 time og 20 minutter – Tænk om jeg kunne holde samme snit, når jeg cykler hele vejen til og fra arbejde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *