En “mellemtid” på lotteriet

Alaskaman er et af de nye medlemmer af X Tri World Tour, og tildeles lige som Norseman og flere af de andre, via lodtrækning.

Den 1. november signede jeg op til Norseman, Swedenman, Janosik og Alaskaman. (Læs evt min post om lotteriet her)

Jeg valgte ikke at signe til Celtman, Swissman og Canadaman – De to første, fordi jeg allerede har gennemført dem, og selv om jeg har planer om at tage til Skotland igen, for at få den blå t-shirt, men ikke i ’18.
Canadaman har jeg ikke, men den tildeles ikke via lodtrækning og jeg har derfor ikke signet til den, da jeg tænkte at jeg ville gøre det, i fald jeg fik Alaskaman.

Allerede for et par dage siden, fik jeg beskeden om, at jeg ikke fik plads i den næste Norseman.

Den 15. november – altså i dag, kommer der svar fra Alaska og Sverige, ligesom tilmeldingen til Winterman åbner.

Billedet siger næsten det hele

Ingen Alaskaman i ’18, og selvom overnatning og rejseplaner var delvist booket og planlagt, så er planen at droppe Canadaman, med mindre det kan passes ind og falder i god jord, i forhold til en tur over Atlanten, sammen med familien, som alternativ nonfirmation for Zenia – Nå ja, der er, som de skriver stadig mulighed for at få en plads, hvis en af dem der var heldige i lotteriet, ikke takker ja, men lad os nu de.

Jeg har ikke fået svar fra Sverige, hvor jeg også har booket overnatning, men ikke fundet supporter endnu, så næste år er der 2 eller 3 stævner på programmet.
Måske Swedenman i august, Janosik i september, sammen med Michael og Winterman sammen med Lotte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *