Svar fra Swedenman

Jeg har tjekket min mail mindst 100 gange i dag, og jeg har stadig ikke hørt fra Swedenman…

I formiddags var der ellers svar fra Alaskaman, som desværre ikke kunne tilbyde mig plads i racet til næste år. I hvert fald ikke til at starte med, så jeg må have tålmodighed et par uger endnu, før jeg ved besked.

Men kom nu Swedenman – De kan nok ikke få armene ned, efter de slog Italien i fodbold den anden dag.

Efter at have læst lidt på deres facebookside (for det kan man godt, uden selv at have en facebook-konto), kan jeg se at tilmelding lukkede natten til i dag, den 15/11 og resultatet af lodtrækningen først vil blive annonceret på lørdag den 18/11…

Og så får jeg pludselig den her besked fra Michael

Jeg griber straks telefonen og ringer til ham og siger tillykke… Men min indbakke er stadig tom.
Betyder det så at jeg ikke skal med, eller hvad sker der mon?

Anyway. Michael er med, og jeg er super glad på hans vegne. Supporter, tja, hvis ikke jeg selv får den, er det mig. 🙂

Opdatering

Det slog mig pludselig, at jeg kunne tjekke min spamfolder…

Og minsandten om ikke der er svar fra Swedenman… Og svaret er det samme som Michael fik.

 

Næste års duel mellem Michael og mig, bliver altså i Åre den 11. august.

Status p.t. er altså 11. august Swedenman, 1. september Janosik med Michael som supporter og 14. oktober Winterman med Lotte som supporter, men jeg ved endnu ikke hvem jeg skal have med til Sverige. Det er samme uge, som pigerne skal starte i skole efter sommerferien, så det er måske meget smart at den ene af os er hjemme til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *