Mens vi venter på sæsonstart

Det var en overraskelse, da vi i Skotland blev præsenteret forAll X Tri’s (som det hed den gang) familieforøgelse, med de tre stævner Janosik, Alaskaman og Canadaman.
Nu havde jeg lige gennemfør de tre oprindelige race, Norseman, Swissman og Celtman, og dermed gjort mig berettiget til en plads til i deres Hall of Fame.
Straks gik jeg igang med at planlægge hvordan jeg kunne få tage de tre løb, og fastholde min plads i Hall of Fame, og i has tilmeldte jeg mig Janosik, og tænkte at jeg kunne tage de to øvrige i ’18.

Janosik blev desværre en skuffelse, da jeg ikke nåede cut off’et på 25 km, og måtte udgå med kun 15 km igen, men det er en anden historie.

Under overvejelserne til hvilke stævner jeg skulle stille op i, i 2018, kommer der pludselig endnu et løb på banen i Sverige – Swedenman, således at der nu var 7 løb, og både Michael og jeg tilmelder os dette og Norseman, og jeg tilmelder mig desuden lodtrækningen på Alaskaman, samt Janosik og endelig Winterman.

Resultatet af lodtrækningen er kun lige blevet offentliggjort, og jeg har fået Swedenman, Janosik og Winterman, men afslag på Norseman og Alaskaman, med det for lille forbehold, at hvis nogen melder fra, så kan jeg være “heldig” at skulle til Alaska alligevel. I så fald er planen at tage Canadaman også, som ikke er med lodtrækning.
Og så offentliggøre XTri World Tour, at der er tre nye løb på programmet, i henholdsvis Italien, Spanien og Sydamerika.

Pludselig er der rigtig langt til pladsen i Hall of Fame. På den anden side er jeg sådan set godt på vej, og selv om jeg havde haft de syv når ’18 sæsonen var overstået, hvis alt havde flasket sig (ikke var udgået og været heldig i lotteriet), så er udfordringen ens for alle, og jeg har trods alt allerede været heldig og fået startnummer til flere af dem.

Jeg glæder mig til at se hvad det bliver for race og hvornår de ligger. Patagonien er langt væk, men Italien og Spanien skulle være muligt at tage.

Nordamerika, Nordeuropa, Østeuropa, og nu Sydeuropa og Sydamerika. Så mangler vi lidt Afrika, Mellemøsten, Rusland, Asien og Australien. Vi kommer ikke til at løbe tør for stævner lige foreløbig.

XTri World Tour består herefter af 10 stævner, hvilket nok også i højere grad retfærdiggøre en Hall of Fame.
Ud over de ti stævner, er der en række mindst lige så krævende ekstreme triatloner rundt om, primært i Europa, som kunne være spændende at stille op i, så bare kom igang med træningen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *