Alaskaman

Det er nu godt en uge siden, der kom svar fra Alaskaman. Desværre var jeg ikke blandt de 300 heldige, som fik startnummer… I første omgang i hvert fald.

Som de skriver, skal de udvalgte, færdiggøre deres registrering. Primært ved at betale for startnummeret, som koster 500 $ svarende til godt 3.100,- danske kroner.
Så de startnumre, som ikke er betalt inden onsdag den 29. november, bliver udbudt til dem på venteliste – Altså dem, som ikke i første omgang fik startnummer, herunder mig, samt dem der efterfølgende har meldt sig til.
Som det også står nederst i udklippet fra mailen ovenfor, er man blevet tilføjet ventelisten, i den rækkefølge man tilmeldte sig.
Jeg tilmeldte mig 1. november tæt på midnat dansk tid, så næppe som den første, men dog den første dag registreringen var åben.

Om de så også trækker fra ventelisten i rækkefølge, eller om det er random lotteri igen, er lidt uklart, for i en mail skriver de også “All unclaimed entries will be forfeited and randomly awarded to the lottery turned waitlist” – altså randomly…

Kværulanten, som jeg er, skrev jeg og spurgte, og svaret var

“Yes misqorded, misworded. They’ve been being award based on date of signup for lottery/waitlist.”

Ifølge deres hjemmeside, er der ca. 150 på ventelisten, så grundlæggende er der en ting som spiller ind, på sandsynligheden for at få startnummer.
Hvor mange af de 300 der fik startnummer, betaler ikke for det, og altså sender deres startnummer videre til ventelisten, og dermed er jeg blandt de heldige.

Nå, uanset hvad, så må jeg stadig vente 5 dage endnu, og se om jeg er heldig i anden omgang.

Opdatering

Jeg havde ikke forestillet mig at få svar på mit spørgsmål, men efter jeg havde fået svar på at ventelisten var “first come first served”, skrev jeg igen til arrangøren og spurgte hvilket nummer jeg var på ventelisten, og hvor mange der endnu ikke havde fuldført deres registrering, og en halv time senere var der mail med svar.

Jeg er nr. 34, og 20 før mig fra ventelisten har allerede fået tilbudt startnummer. Dvs. jeg er nr. 14 i rækken.
I alt er der 250 på ventelisten, så jeg ligger trods alt pænt i det sammenhæng, særligt da kun 35 % fra lotteriet har fuldført registreringen.
De sidste 65 % har yderligere fem dage til at gøre det, og Aaron fra AlaskaMan, forventer at et sted mellem 125 og 150 har gjort det når tidsfristen udløber. Dermed vil der være 50-75 pladser som bliver givet til ventelisten, og som han slutteligt skriver, så er der faktisk yderligere fire fra lotteriet, der har trukket sig, men han har ikke skrevet til de næste fire fra ventelisten endnu, hvilket betyder at der helt aktuelt kun er 9 personer foran mig på ventelisten.

Alt tyder med andre ord på, at jeg midt i næste uge vil blive tilbudt en plads i næste års AlaskaMan.
Det vil jeg så have få dage til at beslutte mig for, så den snak skal Lotte og jeg have her i weekenden, og beslutter vi os for at tage afsted, bliver Canadaman en del af pakken.

Det vil i så fald betyde af næste års sæson vil bestå af følgende race:

  • Canada man 8. juli – Lotte som support
  • Alaskaman 21. juli – Lotte som support
  • Swedeman 11. august – Muligvis Steffen som support
  • Janosik 1. september – Michael som support
  • Winterman 14. oktober – Lotte som support

Spændende 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *