STK liga etape 3.

Taasinge rundt, er en tur på knapt 40 km, langs kysten rundt.
Fra min tid da jeg tog taxa-kørekort, kan jeg huske at jeg kæmpede noget med gadenavnene på Taasinge. Der var ikke rigtig nogen logik og gaderne gik fra ingenting til ingenting. Andre steder, går de fra en by til en anden, og der har nok engang ligget flere små byer rundt på øen, eller det har givet mening på anden vis.
Selvom man ikke skal finde vej, når vi kører på hometrainer, kan den rigtige tur alligevel godt anbefales, for hvis du kører mod uret rundt, som det er mit indtryk at flest gør, så er det bare at holde til højre alle steder, undtagen hvis det er en blind vej, nå ja, og heller ikke når man rammer hovedvejen mod Siø og Langeland, og heller ikke ude ved Vornæs…
OK, hold Jer til hometraineren, hvis I ikke er lokalkendte – Det gør jeg.

Frank og Kenneth har ikke kørt etapen, og bliver dermed tildelt langsomste tid plus 10 %.
Klassenes nye dreng, Henrik kæmpede sig igennem etapen, og satte dermed PR på ikke mindre end fire distancer.

Og så med kommentaren:  har sku ondt i røven nu😊
Hans tid blev 1:40:00, og er altså den tid plus 10 % Kenneth og Frank får, svarende til ekstra 10 minutter.

Top tre har været ens de første to etaper, men Møller har kørte en flot tid på 51:16, og der kunne Michael ikke følge ham, da han sluttede i 52:31. Michael holder dog sin samlede anden plads, men Møller rykker en plads op, og skubber Kaarill ned, som i øvrigt havde det svært på etapen, og også måtte se sig slået af både Kim og Adnan.
Ingen kunne dog følge med Jannick, som efter to forgæves forsøg, hvor systemet gik ned, endte med en fantomtid på 46:32 og med tæt på fem minutter foran nr. 2, øger han forspringet til Michael til 7:39.

Til venstre ses resultatet af etapen og til højre det samlede resultat.
1. og 2. pladsen er uændret, men Møller avancere en enkelt plads, på bekostning af Kaarill, som tilsvarende falder en plads. Kim, Adnan og Gertz avancere alle, og særligt Adnans flotte 4. plads på etapen, betyder at han nu samlet set ligger på 6. pladsen og er således rykket tre pladser i det samlede resultat. Frank og Kenneth, som ikke har kørt etapen, er begge gået tilbage, men ligger stadig foran Henrik, som dog rykker tættere på.
En sjov bemærkning er at Henrik har brugt dobbelt så lang tid på de tre første etaper, som Jannick – OK, måske mest sjov for Jannick.

4. etape, som har været åben en uge nu, er ligaens korteste på under 3 km. Turen går fra Svanninge kirke op langs golfbanen, og er kendt af de fleste cykelryttere på Fyn, under navnet Golfbakken.
PT fører Jannick etapen, men der er også kun tre personer der har kørt den, så skynd dig ind og slå tiden på 5:06.
Lykkedes det ikke i første omgang, så er den ikke længere, end du kan tage den nogle gange.
Herfra kommentatorboksen, forventer vi nu ikke de store ændringer i tabellen, før vi kommer til 5. etape, som igen er lidt længere.

Én kommentar til “STK liga etape 3.”

  1. Pingback: November

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *