Alaskaman igen igen

Jeg har efterhånden haft nogle indlæg, som i større eller mindre omfang har omhandlet Alaskaman, og dette bliver heller ikke det sidste.

1. november åbnede lotteriet til X-tri stævnerne
En “mellemtid” på lotteriet
Alaskaman

Som jeg skrev om i indlæget Alaskaman, ligger jeg ret godt på ventelisten. Faktisk har jeg nr. 34, hvilket betyder at der er 33 der har registreret sig før mig, da tilmeldingen åbnede.
Startnumrene til dem som har været heldige i lotteriet, men som alligevel ikke ønsker at deltage, vil blive fordelt efter først til mølle princippet til dem på venteliste, og da jeg fredag den 24. november henvendte mig til arrangørene, for at spørge til dels mit nummer i rækken, samt hvor mange der manglede at fuldføre deres registrering, var svaret… Nå ja, du kan sådan set bare gå tilbage og læse det i linket ovenfor.

Anyway. I dag var der mail fra Alaska

Jeg behøvede ikke engang at åbne mailen for at se hvad det drejede sig om. Ja faktisk kunne jeg regne det ud, helt uden at læse emnet på mailen også, for med 3 dage til deadline for betaling, kan mail fra dem, kun betyde en ting.

Der ligger således et startnummer og venter på mig nu, og vi skal derfor have undersøgt feriemuligheder, overslag på hvad det vil koste, om pigerne kan være med på sidelinjen på et race (Altså i supportbilen en hel dag, uden at drive hinanden og i særdeleshed Lotte til vanvid) og endelig om Lotte kan løbe med på de sidste 10 km til finish line.

Som jeg tidligere har nævnt, ville jeg gerne kombinere en race-cation med en nonfirmationsgave til Zenia, som gerne vil til New York, og det ville passe med at tage Canadaman, ferie, Alaskaman på 3 uger, og både Zenia og jeg, ville kunne spare lidt penge, i forhold til hvis vi skulle have været afsted “alene”.

Deadline for at beslutte sig er onsdag den 28. november, så der er lidt at snakke om og undersøge her i weekenden og starten af næste uge.

En race-kalender vil i givet fald se således ud:

  • Canada man 8. juli – Lotte som support
  • Alaskaman 21. juli – Lotte som support
  • Swedeman 11. august – Muligvis Steffen som support
  • Janosik 1. september – Michael som support
  • Winterman 14. oktober – Lotte som support

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *