November

Så er vi gået i julemode, og novembers træning skal gøres op.

Op til Winterman i Tjekkiet, oplevede jeg en vis trænings træthed, hvilket også kunne ses på træningsmængden, som var faldet fra et maks på ca. 20 timer op til Celtman i juni, til gennemsnitligt ca. 8 timer om ugen.

Løb fyldte mest i november, både i akkumuleret tid, antal træninger og sågar i tilbagelagte km.
Hver anden søndag har vores sædvanlige løb, som oftest har været på omkring 20 km, været udskiftet med DGI’s trailløbserie, som første gang tog os til Langeskov, derefter Stige Ø, og senest til Assens.

STK-ligaen, har netop åbnet 6. etape, og de fire første er lukket – Alle med mig som vinder 🙂 En ny spiller har meldt sig på banen på 5. etape, og jeg kan nok ikke blive ved med at være hurtigste. Der er nemlig tale om Michael Toftelund, som er sindssyg stærk og hurtig. Heldigvis har jeg et komfortabelt forspring, da han får de kørte etapers langsomste tid plus 10 %. Tjek den aktuelle stilling på STK-Ligaen her.

Svømningen er begrænset til mandagstræning, hvor vi har Nicolaj på. Det er god træning med elastikøvelser på land og på den gode side af en time i vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *