STK liga 8. etape

8. etape er tæt på at være slut, og jeg tillader mig at uploade det foreløbige resultat, da jeg ikke formoder at en masse får tid til at køre etapen nytårsaftens dag – Tager jeg fejl, må jeg jo rette 🙂

Dobbelt så mange deltagere fandt tid til at køre etapen rundt om kalkgraven, og efter 6 sejre ud af 7 mulige, har Jannick igen kun ramt 2. pladsen. Denne gang var det dog ikke Tofte der var hurtigste – Han er vist stadig ude på arbejde, men derimod Møller der var hurtigste mand rundt, og han slår Jannick med bare 4 sekunder.

Kim er godt et minut efter og Adnan knapt 6 minutter efter. Det samlede resultat ser herefter således ud:

Placeringerne har ikke ændret sig, men Kim har fået lidt luft ned til Adnan igen og de rykker begge tættere på Kaarill, som ikke har gennemført en etape siden 4. etape. Spørgsmålet er om han kan holde dem bag sig, hvis han ikke kommer ind i kampen igen.

Michael har lidt mere luft på 3. pladsen, men er heller ikke sikker med to etaper igen, hvoraf den ene er en 100 km, som nok kan give noget “straftid”, hvis man ikke får den kørt.
Det er som bekendt langsomste tid plus 10 %, til de personer der ikke får kørt etapen, og er det 4 timer, er straftiden 4:24. Er langsomste tid 5 timer, er straftiden 5:30.

Så der er stadig masser at køre for 🙂

Godt nytår til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *