Fynsmesterskab i Crossløb

Søndag den 7/1 var vi nået 5. løb i DGI’s crossløb serie, som strækker sig fra 22. oktober til 18. marts.
Løbet blev afviklet i Hallinskov i Svendborg øst – Samme sted som vi har trænet Crosstri-løberuten det seneste år, og som i øvrigt rummer både MTB-spor af forskellige sværhedsgrader, orienteringsposter, og som naturligvis bruges af mange hundeluftere, hestepiger og træningstosser som os selv.

Et hurtigt glimt, hvor vi har “fanget” super-steffen, som manglede en telefonboks at klæde om i.

Dette løb var desuden fynsmesterskab i crossløb, og Oscar Gislason løb sig til en flot 4. plads – Igen fristes jeg til at skrive, for i de fire løb han har løbet, har han hver gang løbet sig ind på 4. pladsen.

Vi andre ligger og roder rundt langt nede i tabellen, men måske er konkurrencen også lidt hårdere der. Personligt hævder jeg mig på kage-spisningen efter løbet, hvor jeg tror de fleste får baghjul – Man har vel trænet godt hen over julen. I løbet er jeg samlet nr. 261 og nr. 18 i min gruppe og dagens løb var jeg nr. 82 samlet og 27 i min gruppe.
Til sammenligning blev Michael nr. 47 samlet og nr. 15 i gruppen i dag og 419/38 i hele serien, hvor han har løbet et løb mindre end mig, så når vi begge har 6 løb, henter han mig.
Steffen er nr. 404/39 i alt på 4 løb og 150/38 i dag.
Hans er nr. 453/26 i alt på 3 løb og 195/25 i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *