3,8 km Vindeby-Troense

Denne rute løber jeg, hvis det er længe siden jeg sidst har løbet og skal igang igen, eller hvis jeg ikke har så meget tid, men trænger til at komme afsted.
Jeg har løbet ruten mange gange, og på trods af den korte distance, er der en god stigning, enten på Troensevej (Alléen) eller fra Vindeby havn op af Bregningevej, afhængigt af hvilken retning du løber.
Vær opmærksom på at der hverken er gadelys eller fortov/cykelsti på Troensevej.
Det er mit indtryk af der er mange der løber denne tur, ligesom der er en del hundeluftere.
Som nævnt går ruten forbi Vindeby havn, hvor der navnligt om sommeren er meget aktivitet, både på selve havnen og den lille strand ved siden af. Ca. halvdelen af ruten er i Vindeby og den anden halvdel er på åbne marker, så den kan være kold, hvis det blæser.
I min tid som vinterbader, løb jeg tit ruten og sluttede af på havnen, hvor vi hoppede i vandet, hvorefter jeg løb hjem under den varme brugser.

Total distance: 3774 m
Total climbing: 33 m
Download

Min hurtigste tid er ca. 17 minutter og sat tilbage i 2009.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *