Brændeskov

I jagten på at finde nye græsgange, har jeg tegnet en 12 k rute omkring Brændeskov.

Ruten tager udgangspunkt i forsamlingshuset, og løber først en sløjfe på ca. 6,5 km mod øst og derefter en lidt kortere sløjfe på 5,5 km mod vest.

Den første sløjfe har flest højdemeter, men ruten passere tæt forbi forsamlingshuset, inden anden sløjfe, og det er derfor muligt enten at nøjes med første eller anden sløjfe, eller hvis man har gode ben, tage en ekstra omgang på en eller begge sløjfer, og dermed komme op på 18-24 km.

På lørdag den 10. februar kl. 8:30, finder vi ud af om græsset er grønnere i Brændeskov og om ruten skal være en fast del af træningen, ligesom ruterne omkring Egebjerg bakker er, eller om det bliver en engangsfornøjelse.

Total distance: 11821 m
Total climbing: 179 m
Download

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *