Celtman 2017

Celtman er et ekstrem ironman-like distance triathlon, som udspiller sig i det Skotske højland og er kendetegnende ved ekstra kold svømning med mange vandmænd. En godt 10 % længere cykeltur og en løberute som i modsætning til de to andre løb i AllXTri-serien, Norseman og Swissman, både indeholder op- og nedstigning.

17/6 2017 skal jeg deltage i Celtman, som jeg godt nok fik startnummer til i 2016, men da det netop dette år, lå på samme dato, som Swissman, som jeg også fik startnummer til, havde jeg valgt den fra.

Nu får jeg chancen for at prøve kræfter med endnu en ekstrem triathlon, som bliver min 7. ironman distance og 4. af de ekstreme.

Ud over dette legendariske ekstremrace, deltager jeg også i Winterman i ’17, ligesom jeg gjorde i 16.

Ready for Celtman


Der er booket hotel og bil, samt kuffert til cyklen, men flybiletterne er endnu ikke booket, da det netop kræver at vi har navnene helt på plads først.
Som planerne ser ud lige nu, er det Lotte der skal være min supporter, men der er et par detaljer hun ikke er så vil med – 18 km trail-løb og køre en leje-supportbil i den anden side af vejen, så intet er endelig afgjort endnu.

 

 

Svømmerute::

Cyk1lrute:

Lø1erute:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *