Træning uge 9

Mandagens svømmetræning var vendinger.
Jeg har tidligere deltaget i denne type træning og bruger det også i min daglige træning, omend jeg ikke altid synes det er lige effektivt. Jeg kommer til at mangle en vejrtrækning og er derfor nød til at sætte kraften jeg trækker med ned.
Det var nu alligevel rart at føle at man var på hjemmebane, i forhold til de mange andre, der ikke er fortrolige med vending, så selvom det blev en lidt mere beskeden distance, var det fin træning, med et par afsluttende hårde intervaller. 8 x 25 fuld power, pause 30 sek og så en rolig 200 m med vendinger og så forfra.

Inspireret af mandagens intervaltræning, valgte jeg at gøre det samme på hometraineren. Ikke 8 x 25, men efter lidt opvarmning 10 intervaller á 1 min <200 w, efterfulgt af 1 min rolig. i alt en lille times kørsel.

Onsdag var motivationen ikke i top, men det lykkedes at skrabe sig op på 2,5 km svømning, på en times tid, så tempoet var ikke prangende.

Torsdag var der møde om WM cross tri, så ingen træning der.

Fredag var jeg taget afsted til svømmehallen i god tid, så jeg kunne nå at svømme med holdet tidligere, som jeg har haft held med tidligere.
Det er super fedt at jeg har fået den mulighed, for det er ikke hver fredag at der kommer trifolk og svømmer, og så er man trods alt ikke kørt forgæves.
Reglen er at vi altid skal være to i vandet, da vi agere redning for hinanden.

Inden svømning havde jeg taget 5 km på romaskinen.

En halv time før, var jeg klar, men desværre freestylede de med kajakker og bolde i vandet, så jeg måtte pænt vendte og se om der kom andre.
Det gjorde der og vi var tre der hoppede i vandet kl. 20:00, men allerede et kvarter efter, var den ene oppe.

Jeg fik tracket 2,5 km ligesom onsdag, men gjorde det på 50 min.
Den anden svømmer og jeg, svømmede omtrent lige hurtigt. Måske var jeg lidt langsommere. Vendingerne var han klart hurtigere, men det gav mig mulighed for at finpudse armtaget lidt, så jeg faktisk kom til at svømme markant hurtigere end ham, uden at jeg synes jeg blev presset yderligere.
Lange armtag og rotation i hoften lod til at virke.

Lørdag havde vi huset fuld af MGP-feststemte piger fra Zenias klasse, som skulle danse, spise pizza og slik og se MGP og youtube hele natten = Ingen træning.

Søndag kørte jeg en FTP-test, mens jeg så “Mesterhjerner – Viljestyrke” med Camilla Petersen


FTP test – 313 watt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *