Træning uge 10

Mandag har været svømmedag i lang tid. I hvert fald uden for skolernes ferie, men her i uge 10, var det alligevel anderledes.
Lotte skulle på kursus mandag og tirsdag i Korsør, så jeg måtte skippe svømning.
I stedet cyklede jeg hjem fra arbejde, men pga. tidspres, var jeg nød til at tage toget fra Kværndrup, for at nå at hente Aviâja.
30 km på 5 kvarter.

Om aftnen tog jeg yderligere 35 på traineren.

Tirsdag, havde jeg en dag hjemme på kontoret. Telefoner, mail and stuff. Fik ikke prioriteret træning.
Der var ellers på tale at jeg kunne få den sidste plads i Michaels bil til Zell am See, med fire dage på ski, men der var ikke plads på hotellet 🙁
I stedet har jeg udfordret Michael på højdemeter løb.
Han trackede en del, da de var afsted på ski i uge 7 – Det bliver selvfølgelig hurtigt til mange højdemeter, når man løber i alperne, så der skal tæskes alt hvad jeg kan finde af bakker i lokalområdet.

Onsdag fik jeg taget hul på ovenstående udfordring. 10 km rundt i Vindeby, giver desværre kun 130 højdemeter, svarende til en gennemsnitlig stigning på 2,4 %. Mon ikke Michael tager 800 højdemeter på  en tur på den halve distance. Jeg må nok afsted igen i aften igen.

Torsdag morgen, prøvede jeg en anden taktik. Ned under broen og så fem ture op. Det giver næsten lige så mange højdemeter, men på kun 1,7 km. Det kunne godt mærkes i læge bagefter, men nødvendigt, når Michael tager en enkelt tur på 11 km og napper 500 højdemeter.

Efter trapperne, tog jeg toget til Ringe og cyklede derfra til mit møde. Knapt 30 km plus småturene til og fra stationer på vejen hjem.

Om aftnen tog jeg 5 km på romaskinen på godt 20 minutter.

Fredag havde jeg første møde kl. 10:00 på skolen, så jeg cyklede hele vejen. Det er første gang i år jeg cykler på arbejde, hvor jeg tidligere har cyklet hjem. Der er knapt 50 km og med vinden ind skråt forfra, tog det 2 timer og 11 minutter.


Nogen har leget Ironman i Odense SØ – Og jeg sætter min hat som jeg vil.

Med udsigten til medvind hjem, hoppede jeg fro på cyklen da jeg havde fyraften. Det viste sig at blive en længere tur end ventet. Det var godt nok fint vejr og vinden havde ikke lagt sig eller drejet rundt, som flere kollegaer havde joket med, men på den vanlige sparsomme madpakke, bestående af 4 gulerødder plus et stykke smørbrød der var blevet til overs fra et andet møde, var der ikke så meget krudt i benene.

Allerede da jeg nåede Ringe, begyndte jeg at spejde efter udendørs vandhaner, så jeg kunne få lidt at drikke.
Ligesom jeg tidligere ikke har været for godt forberedt på punkteringer, var jeg denne dag ikke smart nok til at have taget penge med, så jeg kunne have købt noget undervejs.

Fredag aften = minus X-Factor plus svømning 🙂

Morten Halkjær var ligeledes stukket af fra hjemmet, hvor der var fest for en flok gymnasiepiger…oO(Jeg mindes sidste weekend, hvor vi selv havde huset fuld af MGP-pre teenagepiger til overnatning), så vi havde aftalt at mødes og give den gas.
Han vender hurtigere end jeg, men lige da han havde overhalet mig, genoplevede jeg sidste uges svømmetræning, hvor jeg får trimmet armtaget, så jeg stille og roligt kunne overhale ham igen, trods de lidt langsommere vendinger.
Det huede ham bestemt ikke, så han valgte at svømme teknik. LOL

Efter 1.350 meter vendte jeg, og lige i det jeg satte af, fik jeg krampe i venstre inderlår og kunne mærke at det her ikke var af den type der kan svømmes væk, som jeg ellers tit gør med krampe i læg eller føder.
Tilbage til kanten og få den strakt ud, og så trak jeg stikket.
Det var helt tydeligt, at det var cykelbenene der havde sat begrænsningen.
Lang tur i saunaen i stedet 🙂

Fredag havde Michael taget hans, angiveligt eneste løbetur, på deres smuttur til Zell Am See. 11 km på 1:20 med godt 500 højdemeter.

Med mine 230 højdemeter, måtte jeg op på den store klinge, og torsdagens trappeløb, lod til at være måden at gøre det på.

Jeg brugte en time på at løbe op og ned. og GPS’en siger 450 højdemeter, men jeg tror nu den var noget off i starten, så med de ca. 15 gange jeg har været op og ned á 21 højdemeter pr. tur, så er der taget lige på den rigtige side af 300 højdemeter, og indtil andet er bevist, udnævner jeg mig selv til samlet vinder af den.

I virkeligheden er vi begge vindere, da vi har fået træning ind i programmet 🙂

For lige at runde dagen af, snuppede jeg 2 km på romaskinen – Der var ikke energi til mere.

Søndag – Hviledag, og så er vi klar til mandag igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *