Træning uge 13

Jeg har været lidt bagud med opdateringen de sidste par uger, så jeg skal prøve at samle op her.

Mandag cyklede jeg fra Odense på lige under 2 timer og om aftnen svømmede jeg 2,5 km.

Tirsdag var hviledag og onsdag nåede jeg kun 1,2 km i svømmehallen, så det var også nærmest hviledag

Den senere tid, har jeg dog haft flere træningspas, hvor gennemsnitsfarten har været over 3km/t, så det er jeg ganske godt tilfreds med.

Torsdag skal være vores WM-rute løb. Det er ikke alle dele af ruten, som følger de allerede etablerede stier, så forhåbentlig kan vi få trampet nogle, inden sommerens DM-stævne i cross tri.
Ruten er ca. 10 km, og går fra havnen i Svendborg til Christiansminde og videre ud i Horseskoven og tilbage igen. Ruten slutter med lidt urban run i Svendborgs gader.

powered by EndomondoWPlogo

Onsdag var Cervelo’en indleveret hos Fri cykler i Tved. Den har ikke været ude og trille siden Winterman i Tjekkiet sidste år, og ved nærmere eftertanke, var der en lyd fra kranken, når der blev trådt igennem, så inden den skal på landevejen igen, havde jeg besluttet at den skulle forbi en fagkyndig, og tjekkes.
Kranken sad løs, og inden den blev spændt, blev det hele skilt ad, tjekket og smurt, så nu kører det uden mislyde.
Resten af cyklen blev tjekket efter og fredag var den klar til afhentning.

Bemærk låne raceren bag Cervelo’en

Vejen til Fri Cykler i Tved, gik over Kiropraktorhuset på havnen, hvor jeg blev revet rundt. Vejen hjem gik over Sørup og Svendborg vest, uden dog at blive en “rigtig” tur, for jeg havde hverken energi, vand, værktøj eller ekstra cykelslanger med.

Tak til Cirkel K, for at stille cykelvask til rådighed

Lørdag havde Michale og jeg aftalt at løbe hinanden i møde. Han løb fra Hundstrup og vi mødtes lige ved Hvid Kilde sø og løb af Øhavsstien tilbage. Han skulle på havearbejde på Taassinge og jeg løb en lille sløjfe inden jeg løb hjem.
17 km i alt og rent humørmæssigt var det så meget federe at løbe sammen, end alene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *