Træning uge 14

Jeg er langt om længe blevet fritaget for at møde på arbejde – Jeg lavede efterhånden ikke noget mere. Nogle vil helt sikkert mene at jeg aldrig har gjort det, men nu var det i hvert fald officielt.
Det giver mulighed for at træne når jeg vil, og mandag kunne jeg dels få testet et kameramount til quick-release, som jeg håber at kunne lave nogle fede shots med.
Desværre var kameraret opsat til at filme upside down, og selv om jeg kan rotere billedet, så bliver det enten uden gps-overlay, som Garmin kan lave, eller med overlay på hovedet 🙁

Den anden del af turen, bestod i bakketræning, og jeg var i Bregninge 9 gange.
Ligesom med svømning, kan det være svært at huske hvor mange gange man har været op og ned, ikke mindst når man skal flytte rundt på kameraet efter hver rundt, så tak til højdeprofilen på Endomondo, hvor man tydeligt kan tælle efter.

powered by EndomondoWPlogo

Svømning om aftnen var ikke så fokuseret og jeg havde egentlig lyst til at stoppe længe før jeg rundede de 2 km. Bare for at drille Halkjær tog jeg i øvrigt lige 50 m ekstra, så jeg havde svømmet længere end ham.

Tirsdag var jeg på en 17 km løbetur på ukendt grund, dels på Bukkehavevej, som jeg aldrig har været ned af, dels på en lille del af Valdemar Slots MTB sporet i skoven ved Grandhytten.

 

Onsdag skulle jeg til møde med min chef, og valgte at cykle derind – og hjem igen. Jeg synes faktisk det var lidt hårdt og jeg var træt til sidst, omend jeg kørte lidt hurtigere hjem end ud.

Til svømning onsdag aften nappede jeg 2 km igen. Ligesom mandag er jeg ikke så oplagt. Jeg ved egentlig ikke hvorfor.

Torsdag er, som jeg skrev i sidste uge, blevet til WM-rute løb og til lejligheden havde jeg fabrikeret et bildæk, som vi kunne have på slæb.
Idéen skulle være dels at træne lidt hårdere – Tjek, dels at få lavet en sti – Ikke så meget tjek.
Det blev den langsomste 8,6 km Michael og jeg længe har løbet og jeg synes godt jeg kunne mærke mine ben både under og efter turen.

Lørdag var vi igen på WM-ruten, men denne gang sammen med Hans.
To runder på skov-delen og en enkelt i byen, så jeg trackede 18 km på godt og vel 2 timer. Igen ikke nogen prangene tid, men der er flere steder jeg må erkende jeg er presset og godt kan mærke det i knæ og akillessener.

Søndag var det fint vejr, men jeg følte mig ikke helt på toppen og valgte at stille hometraineren op i gården, frem for, som de fleste andre, at ramme vejen, eller bare helt undlade.
43 km på halvanden time, og jeg var skidt tilpas og motivationsforladt det meste af vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *