Træning uge 16

Så er vi næsten gennem påsken, og selvom det er blevet til lidt flere hviledage, end sædvanligt, fik jeg taget hul på lidt cirkeltræning igen.
Jeg havde nok frygtet smerter i mavemusklerne, men det har ikke været så slemt, som frygtet.
Mandag i denne uge, var sidste påskedag, og den blev startet med en løbetur fra landmålervej lidt uden for Brudager ad Øhavsstien til Lundeborg og tilbage igen. I alt 24 km, i godt selskab med Henning, Rune og Michael.

powered by EndomondoWPlogo

Michael er godt løbene og både Rune og Henning måtte ned og gå på det sidste stykke, og da vi havde sat dem, kunne jeg ikke følge med ham.
Hvis han er lige så god på cyklen, bliver han flyvende til Swissman om et par måneder.

Jeg havde frygtet mere brok fra knæ og akillessene, og var også træt til sidst og kunne godt mærke hvor de sidder, men var bedre løbene end ventet, når alt kom til alt.
Vejret var super og de lange bukser røg af i Lundeborg.

Senere samme dag skulle Zuzka og jeg pumpe jern, og selv med hendes kommentar om at mænd skulle bruge 15 kg vægte og stadig slå hendes tid, så kunne jeg knapt gennemføre med 5 kg.
Måtte skippe 20 jump burpees og kunne næsten ikke løfte armene op og vaske hår bagefter.

Akillessenen smutter ved squarts og når jeg skal ned og tage armbøjninger. Jeg ved godt at det ikke sker, men hver gang er jeg nervøs for om den springer. Under alle omstændigheder kan det ikke være godt og jeg har besluttet mig for at drosle ned for løb og satse lidt mere på cykling den næste tid.

Jeg har lavet en aftale med Lene Kamilla og Claus fra Horsens, som med hver deres baggrund skal se om de kan hjælpe mig. Hun er selvstændig som kranio-sakral terapeut og han er del af et kiropraktorhus – Lidt i samme kategori med med hver deres perspektiv, så det er spændende hvad de kan finde ud af 🙂

Onsdag var jeg ved kiropraktoren igen. Højre akillessene smutter stadig og begge er stive om morgnen når jeg står op. Når jeg cykler har jeg ubehag over knæskallen og når jeg løber under, så der er nok at tage fat i.

Jeg skal stadig strække ud og når sæsonen er færdig i efteråret, skal jeg igang med styrketræning med tunge vægte. Indtil da skal jeg fortsætte min almindelige træning og fortsætte med at lytte til kroppen.

Onsdag svømning: 2,1 km på 45 min

Torsdag startede jeg med en time på traineren og kørte på den virtuelle cykelbane. Det har den fordel at belastningen ikke er så høj for sener og led, men man kan stadig få sved på panden.
Senere samme dag kikkede Halkjær forbi og vi cyklede sammen over til Skårupøre Strandvej, hvor der var 10 km TT. God vind på strækningen ud mod Åbyskov og selv om der var lidt kludder med tidstagningen, registrerede jeg de 10 km på 16:36 – Bestemt ikke den hurtigste, men langt fra den langsomste.
Om aftnen løb Michael, Nicolaj Sørensen og jeg VM ruten, men der var jeg også ved at være flad. 🙂

Fredag svømning og lørdag halvmaraton i Stenstrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *